Over Debbie Pearl
logo-debs-dinner-service-zwart-retina

Deb’s Dinnerservice is een traîteur/cateringsbedrijf dat wordt geleid door Debbie Pearl. Haar culinaire kennis en ervaring heeft ze, na haar afgeronde koksopleiding, opgedaan door in restaurants over de hele wereld te werken.

Debbie: ‘Zo heb ik fantastische desserts en taarten leren maken in Australië, de finesses van de Mediterrane keuken leren kennen in Zuid Europa en heb ik prachtige salades en heerlijke dressings mogen maken in San Francisco’.

Deb’s Dinnerservice verzorgt werkelijk alles op culinair gebied, voor welke gelegenheid dan ook. Kleinschalig of groot. Privé of voor bedrijven.Van een intiem diner aan huis, tot een groot feest, een bruiloft, een receptie, noemt u maar op.
Er wordt voornamelijk gewerkt met eerlijke en biologische ingrediënten, omdat er veel waarde wordt gehecht aan ‘fairtrade’-producten en aan maatschappelijk ondernemen. Deb’s bedrijfsformule is simpel, maar vooral verrassend. Meestel wordt de totale organi- satie van een evenement helemaal aan ze overgelaten.

Debbie: ‘Het mooiste moment voor mij is de verrassing, de blijdschap te zien op de gezichten van de mensen als de schalen worden neergezet. Dat bereik je alleen door met veel liefde en de beste ingrediënten te werken in een professioneel en enthousiast team.’

Wilt u ook verrast worden? Neem dan vrijblijvend contact op om uw ideeën en mogelijkheden door te spreken. Of voor een offerte op maat of nadere informatie.

U kunt natuurlijk ook nu al gaan genieten van al het heerlijks op de website en direct bestellen.