Happy Customers

Happy Customers

Hi Debbie,

Het was echt helemaal goed. Wat zagen die salades er top uit en ze waren heerlijk. Ik heb alle complimenten stralend in ontvangst genomen maar die waren dus voor jou. Over die heerlijke Filo flapjes waren mijn gasten helemaal in extase. Natuurlijk heb ik je naam naar al mijn vrienden en bekenden wel honderd keer genoemd. Het is namelijk heel leuk om zo’n goed adres door te geven. We weten je zeker weer te vinden voor een volgende keer. Heel veel dank en ongetwijfeld krijg ik de komende tijd een verzoek om je telefoonnummer aan iemand door te geven want je hebt jezelf goed op de kaart gezet bij een grote groep mensen.
Ellen
Debbie worked as a private cook for Bacardi-Martini B.V. in Amsterdam for several years and catered for executive managers of the European office.

As Bacardi is a Cuban company originally, she was able to produce the kind of food these executives were used to and I do not know of a single person who did not enjoy her meals. Each meal was a surprise and a delight and I can thoroughly recommend Debbie for all catering needs.
Patricia Jones
Gisteren in hartje A'dam jullie fantastische catering op aanraden van de secretaresse Victoria van zoonlief !! Wat een keukenprinsessen en geweldige dames uit het Westfriese....

No nonsense, de allerheerlijkste hapjes, gastvrijheid, mensen zoals U en ik en bovendien 'sterren' waardig. In één woord: super! Een allerbeste aanrader en dus chapeau !
Marianne Verweij-Schiffer
We hebben een fantastische dag gehad! Dat was ook voor een groot deel te danken aan het grandioze buffet! Ik geloof dat de complimenten daarvoor ook veelvuldig gegeven zijn door onze gasten aan jouw medewerkers, maar ik voeg hierbij de onze toe. Je hebt wel je visitekaartje afgegeven in Enkhuizen.

Men was unaniem vol waardering over de kwaliteit van jouw buffet. We waren en zijn er zó blij mee. Wat kan ik nog meer zeggen dan: voor herhaling vatbaar, bij welke gelegenheid dan ook.

Zeer bedankt!
Henk en Ariette
Mijn ervaring met Deb's Dinner Service is zeer positief. Zowel grote groepen als kleine groepen kan zij prima aan. Zij biedt veel variatie in haar menu's en werkt met seizoensmenu's waarbij ze haar inspiratie haalt uit buitenlandse recepten en ingrediënten en daar haar eigen draai aan geeft. De prijs-kwaliteitsverhouding is perfect en klantvriendelijkheid staat bij haar hoog in het vaandel. Dit straalt uit in hoe haar personeel functioneert. Kortom, een echte aanrader!
Nassira Hammouti
Boer en Croon
Als je op zoek bent naar een goed verzorgde lunch of diner is er maar 1 adres: Deb's Dinner Service!! Kleurrijke en smaakvolle salades, succulente broodjes, smeuïge quiche, geurende pasta en de meest lekkere zuurkoolschotel en de meest verrukkelijke desserts! Alles vers, steeds gevarieerd, altijd creatief...! In overleg stelt Debbie het menu samen. Voor eigen wensen en voorkeuren is er altijd ruimte en de aflevering op locatie verloopt elke keer weer soepel Een absolute aanrader!
Sigrun Kampfer
Harman International
Debbie schakelen wij graag in voor onze evenementen. Zij laat in haar werk in alles merken dat zij op en top meedenkt met de opdrachtgever en zich bewust is van wat wij willen uitstralen. Daar speelt ze op in en dat is in het totaalplaatje van een evenement ontzettend belangrijk. Wij ontvangen dan ook altijd mooie complimenten op het werk van de cateraar, Debbie en haar medewerkers dus! Heerlijke gerechten, nèt even anders, en keurig en persoonlijk verzorgd..
Annelies Jaspers
Bank ten Cate en Cie
Tot volle tevredenheid maken wij al 8 jaar gebruik van Debs Dinner. Het eten ziet er altijd zeer verzorgd uit en zij houdt rekening met de wensen van de klant. Er worden altijd verse ingrediënten gebruikt en dat kun je proeven. Een zeer professionele dame die 'eet smakelijk' hoog in haar vaandel heeft.
Ineke Rust
Boer den Croon
ik ben uiterst tevreden met wat er hier wordt verricht. van bestellen tot bezorging en van bezorging tot betalen, het loopt allemaal geweldig. Het fijne is ook dat de prijzen te betalen zijn. Dit is zeer aan te bevelen. Fantastisch!
Een Google-gebruiker
Working in a highly demanding international company I know the importance of providing our board members with top quality food. Every nation likes different flavours and ways of serving food. They all have one thing in common which is great quality. Food offered by Deb's dinner service fulfills all the requirements. Tailor made menus for our shareholders from different sides of the world. It is always on time, amazing quality, served and presented in the best way to satisfy people who are used to the highest standards. We love it!

P.s. Deb's desserts are divine!
Een Google-gebruiker
Mijn hemel Debbie wat kook je goed! Ik heb een retreat gegeven waar Debbie vegan, glutenvrij en suikervrij voor heeft gekookt. Elk gerecht had meerdere smaakdimensies en was duidelijk liefdevol klaargemaakt. Een retreat kan nog zo leerzaam of mooi zijn, maar als het eten tegenvalt geeft dat een kater. De keuze voor Debbie bleek een schot in de roos. De oohs en aahs bleven komen!
Marjena Moll
Etenslessen